U22U bestaat uit ervaren muzikanten en beschikken over een gemeenschappelijke passie: U2! We stellen ons even voor:

Robert ("Bono") Groenendijk : Al van jongs af aan heeft deze alleskunner een passie voor rockmuziek maar leerde zichzelf pas op latere leeftijd gitaar en basgitaar spelen. Zo rolde hij sinds 2009 eerst als bassist binnen bij verschillende Zuid-Hollandse bands maar later ook als vaste frontman van de Rock coverband Have a Cigar. Het is voor hem dan ook grote uitdaging en een enorme eer om de rol van 'Bono' te mogen vervullen. Met zijn ongekend volume en ervaring op het podium is hij de man op de juiste plek! 

Arthur ("The Edge") Burgmeijer: heeft eerste U2 single nog in de kast liggen en speelt U2 werk sinds de beginjaren. Heeft in voormalige bands ook bas gespeeld, maar gitaar is voor hem toch "the Real Thing". Met zijn zelfgebouwde Explorer, Fender Strat, VOX amp, Line6 Pod en wat ander spul zorgt hij voor de zo kenmerkende sound van The Edge.

Sander ("Larry Mullen jr.") Mulkens: wanneer het "strak, strakker, strakst" moet is Sander degene die de lijn vasthoudt. Deze multi-instrumentalist heeft ook focus op de sound en tilt daarmee de gehele band naar een hoger niveau. Hij weet dezelfde grimassen op zijn gezicht te toveren als Larry Mullen jr. Simpel maar o zo doeltreffend.

Rutger ("Adam Clayton") Burgmeijer: Hiermee staat de fundering als een huis! Van diepe noten tot de zo kenmerkende "knor" die Clayton in zijn spel laat horen. Samen met Sander zorgt Rutger voor een solide basis van U22U Daarnaast beschikt "whizzkid" Rutger over een enorm arsenaal aan apparatuur om ook de synth lagen en de complexere nummers goed neer te kunnen zetten. Op het podium regelt Rutger ook de monitoring voor de andere bandleden, en is onmisbaar voor onze sound (tot in de kleinste details)

>